Besplatne Android Aplikacije: Youtube, Gmail, Clean Master. Besplatni programi za skidanje, dostupni za Android: Dropbox. Najpopularniji besplatni programi za Android. Skidajte besplatne programe za Android operativne sisteme, Download Dropbox. Najbolji besplatni programi za skidanje za sve Android verzije. Najpopularniji programi Android, besplatni programi Android, Skidajte programe Android, operativne sisteme Download, Dropbox Najbolji besplatni, programi za skidanje, sve Android verzije

 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
Android       
 
-Instagram trenutno ima 200 miliona korisnika! U najnovijoj verziji Instagram za Android, možete označiti ljude na fotografijama, isto kao i na Facebook-u. Instagram takođe podržava: geografsko označavanje, direktno slanje poruka, fotografija i video zapisa prijateljima, deljenje na ostale društvene mreže, filteri brojnih varijanti. Instagram pruža pristup različitim opcijama i veoma je razumljiv.
Download instagram for free, Skidaj besplatno instagram
-Telegram je višeplatformska aplikacija za razmenu poruka za mobilne telefone, tablete i računare. Telegram je besplatan i predstavlja se kao bezbedniji, brži i korisniji servis u odnosu na alternative poput. Kupovina WhatsApp-a od strane Fejsbuk-a imala je posledicu jakog povećanja novih korisnika telegramom. Telegram tvrdi da je mnogo sigurniji od konkurenata na tržištu poput WhatsApp-a i Viber-a. Aplikacija poseduje dve vrste ćaskanja. Obični razgovori koriste enkripciju i mogu se pristupiti sa više uređaja.
Download Telegram for free, Skidaj besplatno Telegram
-Tiny Flashlight + LED je sa preko 200 miliona preuzimanja jedna od najpopularnijih Android aplikacija. Prednosti aplikacije: koristite telefon da osvetlite put, nudi 5 vrsta osvetljenja, veoma mala aplikacija, korisnici mogu da izaberu 12 različitih jezika i radi na starijim modelima uređaja. Tiny Flashlight + LED je besplatna aplikacija i redovno se ažurira od strane programera. Takođe je jedna od retkih aplikacija koja podržava gotovo sve uređaje sa LED kamerom i u potpunosti podržava sve verzije Android-a. Zato tople preporuke za ovu jednostavnu, a ipak korisnu aplikaciju.
Download Flashlight for free, Skidaj besplatno Flashlight lampu
1, 2, 3