Besplatni antispyware programi za skidanje: Spy Eraser, Spybot Search and Destroy. Antispyware programi: Spy Eraser, Spybot Search and Destroy. Besplatno skidanje anti-špijunskih programa (free download): SpyEraser otkrivanje i uklanjanje zlonamernih programa. SpyBot Search & Destroy besplatna zaštita od protušpijunskih programa. Antispyware programi skidanje, Spy Eraser, Spybot Search Destroy, Besplatno antišpijunski programi, download softver, free programi, otkrivanje zlonamernih programa, SpyBot Search & Destroy besplatna protivšpijunska zaštita
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
Anti spyware       
 
-SpyEraser
SpyEraser je dizajniran da budete u toku sa najnovijim pretnjama i obezbedјuje otkrivanje i uklanjanje špijunskih i zlonamernih programa. Uključujući sledeće funkcije: Zaštita na mreži u realnom vremenu (Live Guard). Tehnologija i alati za skeniranje i analiziranje pretnji, Otkrivanje novih varijanti postojećih pretnji. SpyEraser je, sa svojim inteligentnim alert upozorenjem, odlična odbrana od zlonamernih programa.
download Spy Eraser
-Acoustica MP3 Audio Mixer -Winamp Standard Free
-Spybot Search and Destroy
Pametan besplatan program sa kojim možete da obrišete sve vrste zlonamernih programa sa računara. SpyBot Search & Destroy je moćna aplikacija koja nudi direktno ažuriranje, što je naravno, sve važnije kada je reč o različitim oblicima špijunskog softvera. Usmeren je na protivšpijunske reklame zlonamernog koda, i druge pretnje na internetu. SpyBot Search & Destroy nije zamena za punu antivirusnu zaštitu i besplatan je za ličnu upotrebu.
download Spybot Search and Destroy
1, 2, 3, 4