Besplatni programi za snimanje, rezanje muzike (free download): InfraRecorder, Burn4Free Skidajte besplatne programe za rezanje muzike i filmova na Cd i DVD. Besplatni programi za rezanje: InfraRecorder najbolja besplatna alternativa za narezivanje CD i DVD-ova. Burn4Free softver za snimanje muzike, narezivanje CD, DVD i Blu raj diskova. Besplatni programi snimanje, rezanje muzike, InfraRecorder, Burn4Free, FormatFactory, programi za rezanje, narezivanje CD DVD, free snimanje muzike, besplatna alternativa narezivanje, Skidajte besplatne programe, softver za snimanje muzike dostupni za Windows XP, Windows Vista i Windows 7
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
CD/DVD       
 
-Burn4Free je softver za snimanje muzike, narezivanje CD, DVD i Blu raj diskova. Karekteristike koje ga odlikuju su 4 načina da narežete CD/DVD/BlueRay, rezanje podataka različitih audio fajlova (wav, wma, mp3, mp2, mp1, ogg, cda) i rezanje ISO podataka. Možete kopirati i napraviti rezervnu kopiju podataka sa samo 2 klika. Sadrži više jezika na raspolaganju i kompatibilan je sa Windows 8, 7, Vista, 2008, 2003, XP, 2000 i 98. Budite svesni da aplikacija nastoji instalirati NavExcel traku sa alatkama, koji menja način ponašanja Internet Explorera.
download Burn4Free
-InfraRecorder odličan besplatan program, otvorenog koda, za prženje svih vrsta CD i DVD diskova. Možete praviti audio-CD (.wav, .wma, .ogg, .mp3), data-CD/DVD(.iso), dvoslojni DVD, snimati slike na CD'u i kreirati video-DVD. Takodje možete ripovati cd-ove na računaru, sačuvati audio pesme i podatke na fajlovima (.wav, .wma, .ogg, .mp3 i .iso.). InfraRecorder je najbolja besplatna alternativa za komercijalni softver za narezivanje. Dostupan je u verziji koja će raditi na 32-bitnim i 64-bitnim verzijama operativnog sistema Windows.
download InfraRecorder
-FormatFactory je multifunkcionalni program koji može da konvertuje audio i video, CD i DVD i slike u drugi format. FormatFactory može pretvoriti video, audio i slike za konvertovanje u sledeće formate: MPG/AVI/WMV/FLV/SWF/3GP/MP4, MP3/WMA/AMR/OGG /AAC/WAV, JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA. Osim toga FormatFactory može ripovati (kopirati) video DVD i audio CD. Ovaj program radi besplatno i ima više funkcionalnih opcija od nekih drugih plaćenih verzija. Pogodan za: Windows XP/Vista/7/8.
download FormatFactory