Besplatni programi za rezanje muzike, besplatno skidanje: DeepBurner Free, ImgBurn. Besplatni programe za skidanje, za rezanje na Cd i DVD. Besplatni programi za narezivanje: DeepBurner Free napredan i moć́an paket CD i DVD diskova. ImgBurn jednostavna aplikacija za narezivanje CD/DVD/ HD-DVD/Blue-ray diskova. Podrška: Windows i Linux.Besplatni programi rezanje, besplatno rezanje muzike, besplatno skidanje, DeepBurnerFree, ImgBurn, programi za narezivanje, CD i DVD, aplikacija za narezivanje, HD-DVD, Blue-ray diskovak, Podrška Windows Linux
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
CD/DVD       
 
-DeepBurner Free
DeepBurner je napredan i moćan paket CD i DVD diskova. Otklanja muke kreiranja i štampanja sopstvenih etiketa i brošura. Sa ovim jednostavnim programom ste u mogućnosti da narežete bilo kakve podatke, kopirate bilo koji disk, backup, kreirate zadivljujuće foto albume, napravite ISO slike i video DVD-ove sa jednostavnim za rukovanje profesionalnim softverom! Postoje dve verzije ovog programa: plaćena Pro verzija i besplatna Free verzija. Sistemski zahtevi su: Windows XP, Vista, 7 ili 8.
download DeepBurner Free
-Acoustica MP3 Audio Mixer -Winamp Standard Free
-ImgBurn
ImgBurn je jednostavna aplikacija za narezivanje CD/DVD/ HD-DVD/Blue-ray diskova. ImgBurn podržava širok asortiman formata datoteka, uključujuć́i: BIN, CCD, CDI, CUE, DI, DVD, GI, IMG, ISO, MDS, NRG i PIO. Možete ga sa lakoćom koristiti za izgradnju DVD video diskova, HD DVD video diskova i Blue-ray video diskova. Kao pojedinac, vam je dozvoljeno da ga koristite gde god želite. ImgBurn podržava sve Microsoft Windows operativne sisteme uključujući i 64-bitne verzije. Ako koristite Wine, takodje bi trebalo da radi na Linux-u i ostalim Unix operativnim sistemima.
download ImgBurn
1, 2