Besplatniprogrami.eu Preuzmi program za Chat i Dopisivanje: Viber PC, Line, Pidgin Skajp Besplatni programi chat, Preuzmi program Dopisivanje, Viber PC, Line, Pidgin, Skajp, Skidajte najpopularnije programe, Dopisivanje Skype, internet-telefonije, razmena poruka, usluga komunikacije, klijent za ćaskanje. Skidajte najpopularnije besplatne programe za Chat i Dopisivanje: Skajp (Skype) usluga internet-telefonije, Viber PC besplatna usluga za razmenu poruka, Line je usluga komunikacije sa prijateljima besplatno, Pidgin klijent za ćaskanje na više mreža
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
Chat/Dopisivanje       
-Viber je popularna besplatna usluga za razmenu poruka i Skajp alternativa, koja se može koristiti na pametnom telefonu ili računaru.Viber za PC preuzima praktičnost mobilne aplikacije i donosi ga na PC računar, tako možete ostati povezani čak i kada nemate mobilni telefon. Da biste koristili Viber na računaru prvo je potrebno instalirati Viber na mobilnom telefonu (Android, iPhone, Blackberry i Windows telefon). Viber sinhronizuje kontakte, poruke i istoriju poziva sa mobilnog uređaja. Viber za Windows omogućava slanje besplatnih poruka i poziva ka drugim korisnicima na bilo kom uređaju, u bilo kojoj zemlji.
download Viber PC
-Line osnovna svrha je da vam pomogne da komunicirate sa svojim prijateljima besplatno. Baš kao što su Skype, Facebook Messenger, Yahoo! Messenger i mnogi drugi. LINE omogućava da šaljete besplatne tekstualne poruke i ćaskate sa prijateljima koji takođe koriste ovu aplikaciju; možete čak i da počnete grupne razgovore. Line takođe uključuje VoIP funkcije, tako da možete napraviti glasovne i video pozive. Da biste koristili PC verzija, morate da imate instaliranu LINE aplikacija na vašem mobilnom telefonu.
download Line Besplatno
-Pidgin je veoma popularan višeprotokolni klijent za ćaskanje koji objedinjuje nekoliko poznatih chat mreža u jednom pakovanju. Sa ovim jednostavnim programom možete u potpunosti da kontrolišete sve aspekte svoje online komunikacije. U isto vreme omogućava da u potpunosti prilagodite način na koji primate obaveštenja. Broj podržanih chat mreža je zaista zapanjujući - Facebook chat, MSN Messenger, Yahoo!, Google Talk, ICQ, Aim, Bonjour, IRC, MySpaceIM i još mnoge druge.
download Pidgin besplatno
1, 2, 3