Besplatniprogrami.eu Chat i Dopisivanje: Tango, Facebook Messenger, Google Talk Besplatni programi Chat/Dopisivanje, skidaj besplatne programe: Facebook Messenger program ćaskanja sa svojim fejsbuk prijateljima. Google Talk popularna aplikacija komunikacije sa prijateljima i porodicom. Tango aplikacija video i glasovnih poziva. Besplatni programi Chat, skidaj program Dopisivanje, Tango, Facebook Messenger, Google Talk, skidaj besplatne programe, Messenger program, ćaskanje fejsbuk, popularna aplikacija, Tango aplikacija, video glasovni poziv. Skidajte najpopularnije besplatne programe za Chat i dopisivanje dostupni za Linux, Mac OS X, Windows XP, Windows Vista i Windows 7 i Windows 8
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
Chat/Dopisivanje       
-Facebook Messenger je program sa kojim možete da ćaskate sa svojim prijateljima sa Facebook-a bez korišćenja internet pregledača. Možete videti i odgovoriti na razgovore direktno na računaru. Bez obzira da li pregledate druge sajtove, ili koristite drugu aplikaciju, ne morate da kliknete dalje da bi ostali povezani. Zahvaljujući notifikaciji moći ćete saznati o novim komentarima oznakama na fotografijama i još mnogo toga čim se desi. Predstoji i verzija za Mac OS X korisnike.
download Facebook Messenger
-Google Talk je popularna aplikacija za Windows koja pruža mnogo mogućnosti za komunikaciju sa prijateljima i porodicom. Audio i video ćaskanje sa svim Google Talk i Gmail kontaktima u realnom vremenu. Možete razgovarati sa nekim drugim sasvim besplatno ko je online i takodje ima klijent Google Talk. Ako osoba koju zovete nije dostupna, možete ostaviti govornu poruku. Prenos fajlova sa kontaktima je neograničen, i ne postoji veličina datoteke ili ograničenje propusnog opsega. Kada ste prijavljeni na Google Talk, bićete obavešteni o novim porukama u vašem Gmail prijemnom poštanskom sandučetu.
download Skype free
-Tango je aplikacija video i glasovnih razgovora, koja vam omogućava da se povežete sa drugima putem svojih mobilnih telefona. Tango besplatni pozivi su samo za Tango korisnike. Slično kao Whatsapp i Skype, Tango se koristi na računaru da se poveže sa Android i iPhone korisnicima. Ako vaši prijatelji imaju Tango na svojim smart telefonima, možete ih pozvati besplatno sa računara.
download Tango free
1, 2, 3