Besplatni programi za skidanje, Chat i Dopisivanje: Skype free, Yahoo Messenger Skidajte najpopularnije besplatne programe za Chat i Dopisivanje: Yahoo Messenger(Yahu mesendžer) služi za dopisivanje, audio i video pozive. Skajp (Skype) pruža uslugu internet-telefonije, korisnici mogu besplatno međusobno da pričaju preko mreže Besplatni programi chat, programi skidanje Dopisivanje, Skype free, Yahoo Messenger, Yahu mesendžer, Skajp, audio video poziv, usluga internet-telefonije, besplatni programi dopisivanje, pričaj preko mrežeSkidajte najpopularnije besplatne programe za Chat i dopisivanje dostupni za Linux, Mac OS X, Windows XP, Windows Vista i Windows 7
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
Chat/Dopisivanje       
-Yahoo Messenger je besplatan program koji služi za dopisivanje korisnika sa Yahoo nalogom. Yahoo mesendžer takodje podržava sledeće funkcije: audio i video pozive, prenos fajlova do 2 gb, pristup elektronskoj pošti (yahoo email). Yahoo Messenger takodje podržava niz društvenih igara, uključujući Backyard Monsters i Bilijar, koje možete igrati sa prijateljima prijavljenim na mreži, i možete ć́askati sa svojim Facebook prijatelja direktno iz mesendžera. Možete ga koristiti na telefonima IPhone, Android itd.
download Yahoo Messenger
-Skype Free je program koji pruža uslugu internet-telefonije. Korisnici programa mogu besplatno međusobno da pričaju preko mreže, a program pruža i uslugu pozivanja i primanja poziva sa standardnih telefonskih brojeva, koja se dodatno naplaćuje. Pozivi na fiksne i mobilne telefone u svetu po niskim cenama. Skype podržava i grupne video pozive sa do 10 ljudi. Za početak bić́e vam potreban računar ili mobilni uređaj sa mikrofonom i zvučnicima, ili da slušalice budu priključene. Skype je dostupan za: Android, Linux, Windows i Mac OS X.
download Skype free
-Windows Live Messenger je program koji služi za slanje brzih poruka preko interneta. Da biste ga koristili, morate imati Windows ili hotmail nalog. Windows Live podržava sledeće funcije: Audio i video pozive, Igrice, Vinks (mali fleš filmovi), Dinamički prikaz slike, Slanje poruka korisniku koji je odjavljen sa mreže i razmenu fajlova. Microsoft je objavio kraj Windows Live Messengera 30. aprila 2013, kada je Skype chat program je zamenio Windows Live Messenger.
download Windows Live Messenger besplatno
1, 2, 3