Besplatni upravljački programi za skidanje (drajveri): HP drivers, Samsung drivers. Besplatni drajveri (upravljački programi) za sve HP proizvode (hp laptop i kućni računari, hp štampači) dostupan za Windows. Samsung Update Plus način za sve vrste Samsung računara za pronalaženje i održavanje drajvera. Alat proverava dostupne ispravke. Drajveri Windows, Besplatni upravljački programi, skidanje drajvera, HP drivers, samsung drivers, Besplatni drajveri, HP laptop, HP štampači, Samsung Update Plus, Samsung računari drajveri, održavanje drajvera
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
Drivers
 
-HP Drivers
HP scaner upravljačkim programima možete preuzeti za sve HP proizvode i dostupan je za Windows. Možete da izaberete automatsko traženje HP proizvoda ili uključite pomoć u pronalaženju broja proizvoda. Ova alatka se može primeniti na povezanim računarima, ručnim računarskim uredjajima i neposrednim mrežnim štampačima.
download  HP Scanner driver
-Acoustica MP3 Audio Mixer -Winamp Standard Free
-Samsung Update Plus
Samsung Update Plus je jednostavan način za sve vrste Samsung računara, za pronalaženje i održavanje drajvera. Samsung Update Plus alat vam omogućava da proverite dostupne ispravke i da ih instalirate na računar sa najmanje napora. Program je dizajniran za korisnike koji nemaju vremena da ručno traže najnovije zakrpe, ali su zainteresovani da imaju stabilan računar.
download Samsung Update
1, 2, 3