Besplatni programi za Mac OS X: LibreOffice, Calibre, Picasa za Mac, Besplatni programi za Mac OS X: LibreOffice besplatna alternativa za Microsoft Office. Calibre aplikacija za organizovanje i arhiviranje elektronskih knjiga. Picasa rešenje za Mac: organizovanje i uređivanje digitalnih fotografija na Mac računaru.Besplatni programi za Mac OS X: LibreOffice, Calibre, Picasa za Mac. Besplatni programi za Mac OS X: LibreOffice besplatna alternativa za Microsoft Office. Calibre aplikacija za organizovanje i arhiviranje elektronskih knjiga. Picasa rešenje za Mac: organizovanje i uređivanje digitalnih fotografija na Mac računaru. Besplatni programi Mac, LibreOffice besplatna alternativa, Mac Microsoft Office, Calibre aplikacija, Picasa za Mac, program organizovanje fotografija, uređivanje digitalnih fotografija, Mac računar, alternativa za Office
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
MAC OS X       
 
-LibreOffice
Open Source multiplatformski projekat matične kompanije Oracle. LibreOffice je projekat otvorenog koda i dostupan je za nekoliko operativnih sistema uključujući Mac OS X Intel. LibreOffice je besplatna alternativa za Microsoft Office. Ovaj besplatni kancelarijski paket je u potpunosti zasnovan na drugi kancelarijski paket: poznatim kao OpenOffice.org.
Download Libre Office free
-Calibre
Aplikacija za organizovanje i arhiviranje elektronskih knjiga. Multiplatformski dizajn funkcioniše na Mac OS X, Linux i Windows. Calibre je namenjen kao kompletno rešenje e-biblioteka i uključuje menadžment biblioteka, konverziju formata, fidove sa vestima, i integrisani prikazivač elektronskih knjiga.
Download Calibre for free
-Picasa
Picasa za Mac je kompletno rešenje za organizovanje i uređivanje digitalnih fotografija na vašem Mac računaru, koji radi na mreži sa Picasa nalogom. Podešavanja početnih koraka kao što su izrezivanje, ispravljanje, kontrast i neki drugi korisni efekti su mogući. Slajdove slika moguće je direktno narezati na CD ili DVD.
Download Picasa for free, Skidaj besplatno Picasa
1, 2, 3, 4