Najpopularniji besplatni programi za Mac OS X: iTunes, Dropbox, Filezilla. iTunes organizuje multimedijske datoteke(iPod i iPhone). Dropbox je besplatan softver i nudi besplatno 2 GB online skladištenja. FileZilla brz i pouzdan višeplatformski FTP klijent Besplatno skidanje programa za MAC OS X: iTunes, Dropbox, Filezilla. iTunes organizuje multimedijske datoteke(iPod i iPhone). Dropbox je besplatan softver i nudi besplatno 2 GB online skladištenja. FileZilla brz i pouzdan višeplatformski FTP klijent, MAC OS programi, Besplatno program MAC, MAC OS X, iTunes iPod iPhone, Dropbox MAC OS, besplatno 2 GB, online skladištenja, FileZilla brz, pouzdan FTP klijent
 
Windows
MAC
Linux
Android
 
 
MAC OS X       
 
-iTunes
Ajtjuns (engl. iTunes) je privatni multimedijalni veb sistem poznate američke kompanije Epl (Apple). Program vam omogućava da kupite i organizujete multimedijske datoteke na Ajpod (iPod) i Ajfon (iPhone). iTunes sinhronizuje: video, beleške, E-mail naloge, kontakte i kalendare. Postoji za dva popularna operativna sistema Mac OS X i Windows, kao i za Epl mobilni operativni sistem iOS.
Download picture
-Dropbox
Dropbox ima mogućnost da sinhronizuje dokumenta na svim uređajima koji su putem interneta povezani sa odgovarajućim Dropbox nalogom. Da biste koristili dropboks najpre morate da preuzmete besplatan softver, instalirate ga i napravite novi nalog sa važećom e-mail adresom za skladištenje podataka. Dropbox nudi besplatno 2 GB online skladištenja i sve promene podataka se uredno prate na mreži.
Download Dropbox for free, Skidaj besplatno dropbox
-FileZilla
FileZilla je brz i pouzdan višeplatformski FTP klijent sa mnogo korisnih karakteristika. FileZilla podržava: prenos velikih datoteka (4GB), FTP SFTP i FTPS, povezivanje sa više fajlova na FTP, podrška za sigurne veze i još mnoge korisne funkionalnosti za webmastere. Pored engleskog, FilleZilla ima dostupnost u mnogim domaćim jezicima kao što su hrvatski, srpski, slovenski i makedonski.
Download Dropbox for free, Skidaj besplatno dropbox
1, 2, 3, 4