Najpopularniji besplatni programi za Mac OS X. Besplatni programi za MAC operativne sisteme, za sve verzije: Mozilla Firefox, Google Chrome, OperaMozila Fajerfoks (engl. Mozilla Firefox) je brauzer otvorenog koda za MAC operativne sisteme. Google Chrome internet pregledač za MAC OS X, Opera je besplatan veb pregledač, bogat funkcijama i alternativa za Chrome, Firefox i Internet Explorer.
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
MAC OS X       
 
-Mozilla Firefox
Mozila Fajerfoks (engl. Mozilla Firefox) je brauzer otvorenog koda. Pogodnosti uključene u Fajerfoks su otvaranje tabova, provera gramatike, napredna pretraga, uživo favoriti, integrisani menadžer preuzimanja fajlova i servis za pretraživanje u koji je uključen google. Korisnici mogu da prilagodjavaju Fajerfoks sa raznim ekstenzijama i temama. Za zaštitu komunikacije sa veb serverima koristi SSL/TLS.
Download picture
-Google Chrome
Gugle kroum (engl. Google Chrome) je internet pregledač kompanije Gugl zasnovan na softveru otvorenog koda WebKit. Neke od značajnih funkcija Chrome preglednika su veoma brzo izvršavanje JavaScript koda, jednostavno okruženje, dodaci (extensions), teme, i mogućnost sinhronizacije sa Google korisničkim računom. Gugle kroum je dostupan za Windows, Mac OS X i Linux
Download Dropbox for free, Skidaj besplatno dropbox
-Opera
Opera je besplatan veb pregledač koji je brz, bogat funkcijama i inovativan. U smislu broja korisnika daleko je iza Google Chrome, Mozilla Firefox i Internet Explorer. Opera je međutim jednak svojim konkurentima i nudi korisnicima internet pregledač koji je uvek na čelu tehnologije. Opera Web pregledač nudi sve funkcije koje su potrebne za surfovanje internetom. Pregledač Opera obuhvata menadžer za preuzimanje, istoriju i privatni režim pregledanja (surfovanje internetom bez ostavljanja tragova).
Download Dropbox for free, Skidaj besplatno dropbox
1, 2, 3, 4