Besplatni PDF programi (free download) preuzmi besplatno PDF prikazivač: Adobe Reader, Foxit Reader. Besplatni PDF prikazivači: Adobe Reader, Foxit Reader. Preuzmite besplatno (free download) PDF programe za PDF dokumenta i fajlove. Preuzmi Adobe Reader, PDF softver svetskog standarda. Preuzmi besplatno Foxit Reader PDF prikazivač Microsoft Windows. Besplatni PDF programi, PDF free download, preuzmi besplatno PDF, PDF prikazivač Adobe, Besplatni PDF prikazivači, Adobe Reader, Foxit Reader, PDF programi dokumenta, Preuzmi Foxit Reader
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
 
PDF
 
 
-Foxit Reader
Foxit Reader je PDF prikazivač za Microsoft Windows i dizajniran je za širok broj korisnika, uključujući kućne korisnike, škole, preduzeća i vladine organizacije . Foxit Reader je potpuno prilagodljiv da ispuni bilo koji poslovni cilj. Takođe je upakovan sa karakteristikama koje nisu dostupne u konkurentskim proizvodima. Nova funkcija vam omogućava da interaktivno popunite PDF obrazac i omogućava izvoz kao FDF fajl, podržava da PDF dokument pošaljete emailom i sačuvate ih zajedno.
Download AxCrypt
 
-Adobe Reader
Adobe Reader je softver svetskog standarda za elektronsku razmenu dokumenata. To je jedini PDF prikazivač koji može da otvori sva PDF dokumenata. Sa njim možete da vidite i obeležite sve PDF fajlove, potpisivati dokumente elektronski. Adobe Reader vam omogućava da čitate i štampate iz jednog sistema u bilo koji dokument kreiran kao Adobe Portable Document Format (PDF), očuvanim sa prvobitnim izgledom. PDF fajlovi su kompaktni i mogu lako da se dele. Nova verzija Adobe reader pruža poboljšanja sistema, ublažavanje za bezbednosna pitanja i poboljšane ukupne stabilnosti.
Download TrueCrypt