Besplatni programi za skidanje datoteka. Najpopularniji besplatni Programi za skidanje datoteka (free download) Besplatni programi za skidanje datoteka: BitTorrent, BitLord, DC + + free. Programi su dostupni za Mac OS X, Windows XP, Windows Vista i Windows 7, Windows 8. Besplatni programi skidanje, skidanje datoteka, BitTorrent, BitLord, DC + +, Najpopularniji programi free, download besplatne programe, Preuzmite skidanje datoteka, preuzimanje datoteka torent, BitTorrent preuzimanje sajt. Najpopularniji besplatni programi (free download). Preuzmite besplatne programe za skidanje datoteka: BitLord preuzimanje datoteka sa torent sajtova. DC + + klijent otvorenog koda za Vindovs, BitTorrent preuzimanje i deljenje fajlova: filmova, mp3
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
Skidanje datoteka
 
-BitTorrent se koristi za preuzimanje i deljenje fajlova: filmova, igrica, video zapisa, MP3 muzike i drugih materijala. BitTorrent je posebno pogodan za distribuciju velikih fajlova ili skupova fajlova (više od nekoliko stotina megabajta), gde za kratko vreme postoji velika potražnja kao što su legalne verzije Linux distribucije ili novi DVD filmovi (uglavnom ilegalno). Postoji mnogo sajtova za pretraživanje torrent datoteka. Tri najveća su: The Pirate Bay, Mininova i isoHunt.
download BitTorrent besplatno
-DC + + je klijent otvorenog koda dostupan za operativne sisteme Vindovsa. Direktna konekcija na mreži vam omogućava da preuzimate i delite fajlove preko Interneta bez ograničenja. Jednostavan i pogodan je za upotrebu i ima funkcionalnosti kao što su multi-centar veze, auto-veze i nastavak preuzimanja prekinutih fajlova. DC + + je visoko rangiran medju softvere sa više od pedeset miliona korisnika širom sveta. DC + + je besplatan program pod licencom GNU GPL 2.
Download dc ++
-BitLord za brzo i lako preuzimanje datoteka (torent fajlova) sa više od deset miliona torent sajtova. Preuzimanje datoteka brzo i sigurno preko P2P sistema. Za ovaj program vam je potreban računar sa operativnim sistemom Vindovs, kao i širokopojasni Internet (broadband internet). Dok preuzimate torent fajlove imate pristup sledećim informacijama: koje datoteke su preuzete, koliko procenata od svakog fajla je dostupno, od koga preuzimate fajl, brzina prijema i slanja, preostalo vreme itd.
Download BitLord