Besplatni programi za uredjivanje slika (free download): GIMP, Paint.net. Najpopularniji besplatni programi za skidanje (free download) programi za slike. Paint.NET je besplatan program za uređivanje slika i fotografija, za računare koji pokreću Windows. GIMP je slobodno distribuiran programa za manipulaciju slika. Besplatni programi slika, uredjivanje slika programi, free download GIMP, skidanje Paint.net, programi za slike, Paint.NET besplatan, program uređivanje fotografija, računare pokreću Windows, GIMP programa slika, Picasa GoogleNajpopularniji besplatni programi za skidanje: Picasa najjednostavniji za efekte slika, Paint.NET je besplatan program za uređivanje slika i fotografija, GIMP besplatan software za manipulaciju slika. Besplatni Programi za Windows (free download).
 
Windows
MAC
LInux
Android
 
Prrogrami za slike
 
-Paint.NET
Paint.NET je besplatan program za uređivanje slika i fotografija, za računare koji pokreću Windows. Poseduje inovativan korisnički interfejs sa podrškom za specijalne efekte, kao i široku raznolikost korisnih i moćnih alata. Sistemski zahtevi: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista ili Windows XP SP3. Za pokretanje programa potrebno vam je najmanje: Procesor 800MHz, 512MB RAM-a, rezolucija ekrana 1024 sa 768 i NET Framework 3.5 SP1 (besplatno preuzimanje sa mikrosoft sajta).
Download picture
 
-GIMP
GIMP je slobodno distribuiran programa za manipulaciju slika. Gimp podržava zadatke kao što su retuširanje fotografija, autorizacija i sastav slika . On ima mnogo mogućnosti i projektovan je tako da bude pojačan sa dodacima i proširenjima da uradite bilo šta. Pun paket slikarskih alata, izuzetno moćan gradijent urednik i spoj alata sa naprednim interfejsom omogućava sve, od najjednostavnijih zadatka do najsloženijih procedura manipulacija slikama. GIMP je razvijen na Unix platformama i u osnovi radi i na operativnim sistemima Windows i Mac OS X.
Download picture
 
-Picasa
Picasa je odličan i vrlo korisnički prijatan program za upravljanje fotografijama. Osim upravljanjem fotografijama, takođe možete da ih uredite pomoću programa Picasa. Program nije jedan od najobimnijih urednika fotografijama, ali je najjednostavniji. Podešavanja Početnih koraka kao što su izrezivanje, ispravljanje, kontrast i neki drugi korisni efekti su mogući. Dalje možete da kreirate slajd šou, plakate i kolaže. Slajdove od vaših fotografijama, možete onda direktno narezati na CD ili DVD.
Download picture